November-decemberi szemle

Pizzagate, “Fake news”/álhírek és Antarktisz felfedése

Corey Goode és David Wilcock azt állítják, az árnyékkormány egy részleges közzétételt tervez, hogy a számukra veszélyesebb pizzagate hírekről terelje el a figyelmet, meg azért, mert a szövetség nyomására megállapodtak egy részleges közzétételben.

Pizzagate-ről azt kell tudni, hogy a kirobbanása egybeesik az “álhír” fogalom elterjesztésével és az állítólagos álhír oldalak üldöztetésével, betiltásával. A (valóban létező) orosz propaganda gépezetre és teljesen független egyénekre kent “álhír gyártás” főleg Trump és az amerikai választások miatt került előtérbe. Azonban míg viszonylag ártatlan és kis horderejű dolgokról bizonyára történnek hír hamisítások, ezt a média és az árnyékkormány bármire el tudja sütni, ami nem tetszik neki, mivel nincs meghatározás, nincs definíció: ugyan honnan lehetne tudni, hogy valami álhír-e vagy sem? Egyszerűen csak megjelent egy új fogalom a sajtószabadság korlátozására.

Maga pizzagate pedig arról szól, hogy az amerikai politika elit egy része aktív közreműködőként gyanúsítható egy pedofil/sátánista hálózatban. (Egyébként Wilcock és David Icke meg sokan mások korábban felfedték ezt a tényt már). A Wikileaks által szivárogtatott Podesta emailekben értelmetlen módon és túl sokszor szerepelnek bizonyos ételekre való hivatkozások, a legtöbb pizzára, és azt sejtik, ez egy kódbeszéd – innen a név. A pedofilhálózat ügyét, ha minden igaz, a hivatalos szervek is vizsgálják, viszont közben törvényeket is hoztak az “álhírek” betiltására, ami odáig fajulhat, hogy lekapcsolnak egyes internetes oldalakat. David Wilcock Wikipedia-bejegyzését már most törölték*. Az álhír-oldalak listája tartalmazza a NaturalNews.com-ot, az Infowarst és a Gaia TV-t is. Ezeket az oldalakat hiába osztjuk meg facebookon vagy máshol, nem kerülnek bele a népszerűek közé, hátráltatva van a propagáltatásuk.

Corey szerint ahhoz, hogy eltereljék a figyelmet meg elkezdjék a részleges közzétételt, az árnyékkormány emberei az antarktiszi romok bejelentését tervezik, amely majd földönkívülieket, vagy legalábbis régi eltűnt civilizációkat is tartalmazni fog, meg esetleg időutazó embereket a jövőből. A részleges közzétételhez tartozik, hogy nagyobb lejárató hadjárat is indulhat Corey ellen (mert ő sokkal bővebb és több információt oszt meg, ami nem illik nekik a képbe), közben pedig felfednek egy alacsonyabb rendű űrprogramot, úgy, hogy először vannak átrepülések ismeretlen repülőkkel, és aztán bejelentik, hogy van egy 1-2 űrállomás, amik 50-100 évvel fejlettebbek a mostaninál.

Corey és Wilcock arra törekednek, hogy egy teljes közzététel történjen, amely talán egy napkitöréssel indul, mely a MI-t – mesterséges intelligenciát- és a Draco-reptoid lényeket, akik működtetik az elnyomás rendszerét a Földön, eltörli vagy hatástalanítja. Ez óriási felfordulással jár, akár több napos áramkimaradással. Corey egy másik népcsoport képviselőjével áll kapcsolatban, akik nem sokkal ezelőtt vittek véghez ehhez (megvilágosodáshoz, irányító rendszerek eltörléséhez) hasonlót. Ott ez az átmenet több generáción át zajlott és fokozatos volt, de ott is napkitöréssel történt. A Földön ezt az eseményt a következő 10 éven belül képzelik el.

Másik vonalon Corey tovább tisztázta a szüret körülményeit a Ré-hez közel álló entitásokkal: 1981-ben kb 65 millió kozmikus vándor inkarnáció-ember volt, most talán 300 millió is lehet már. Aki “emberként” indult, azok közül is sokan vannak – talán 300 ezer lehet a számuk – akik eljutottak oda, hogy a szüretben érintettek.

Link: David Wilcock Endgame blog cikk

Link: Corey Goode blog

* Wilcock Wikipedia bejegyzését már 2 hónappal korábban, más okok (“irrelevancia”) miatt törölték.

Az érkezés film

Ez az új film valahol a “Harmadik típusú találkozások” és a “Kapcsolat” között helyezkedik el: itt is az egyik fő probléma a nyelv, a kommunikáció az idegenekkel. Ez fontos felvetés, mert az emberek standard hozzáállása a földönkívüliekhez nagyon antropomorf, nagyon magunkból indulunk ki, nagyon szűk az a spektrum, amiben róluk gondolkodunk. A közzététel lényege az lenne, hogy egy tágabb perspektívát nyitnak, új lehetőségeket, hogy az emberiséget is tudjuk új szemszögből látni, vagyis egy új önismereti forma.
A film másik témája az emberiség reakciója a közzétételre, illetve erre, hogy megjelentek. A Kapcsolat-hoz hasonlóan itt is erősen szélsőséges fogadtatást ábrázolnak, amely (ön)gyilkos merényletektől az imádkozásig terjed.
Tényleg nagyon fontos kérdés, hogy mennyire vannak felkészülve az emberek erre a fajta valóságra. Ilyen tömeges őrület keletkezne, vagy nyugodtabban reagálnánk? A közzététel ellenzői ezekkel a filmekkel tudnak riogatni, talán kicsit így részrehajló a film. A másik zavaró dolog, hogy pont Kína van a legkatonásabbnak ábrázolva, pedig ha igazak a bennfentes információk, inkább Amerika viselkedne így. Lehet persze mondani, hogy ezek a mozzanatok csak szükséges drámai elemek, de ettől ez még a közvéleményre hatással van és az alkotóknak ezzel számolnia kell(ene).

Michael Salla és Steven Greer nézeteltérései

Greer azt állítja, hogy Goode és Tompkins (aki sok mindenben Corey-val egyező  bennfentes információval jött elő a nyáron) bennfentesek megjelenése is egy földönkívüli ál-inváziónak az előszele, amit most akarna az árnyékkormány, hogy az irányítást megtartsa és megakadályozza az igazi közzétételt – Greer szerint csak pozitív földönkívüliek látogatnak minket [ebben az oldal szerzője erősen kételkedik]. Greer ehhez bennfenteseket is fel tud vonultatni, akik állítják, a negatív eltérítések a földi kormány műve, valamint egy új interjút, amit még utolsó pillanatban bevont a készülő dokumentumfilmjébe (mely mellesleg 2017 tavaszán várható)

Salla azt mondja, hogy ehelyett inkább úgy tűnik neki, hogy maga Greer egy másik féle, csupa-pozitív invázió lehetőségének ágyaz meg, mint ahogy az utóbbi időben a Vatikán is, mely az utóbbi időben egyre megengedőbben nyilatkozik egy földön kívüli nép elfogadásával szemben.

Link: Michael Salla cikk