Januári szemle

Wilcock és Corey Goode arról beszélnek, hogy jelenleg az Antarktiszi bázisokon még folynak a harcok a reptoidok+velük kapcsolódó háttérhatalom és a szövetség között. A várható felfedezések csak azután kerülnének elő, hogy őket teljesen sarokba szorították nem csak a bázisaikon, hanem a földi hatalmi pozíciókban is, azaz már háborús bűnösként bíróság elé kerülnek vagy kerültek. A Trump által vezett kormány Wilcockék szerint ezen dolgozik. Nem tudni még, mennyit tudnak és akarnak majd megtenni Trump és az emberei, és hogy mi lesz majd végül az, ami megdönti a reptoid hatalmi struktúrák dominanciáját. Lehet, hogy a “kedvenc olasz ételünk kapuja” téma lesz az (szándékosan nem is akarjuk leírni, mert ez alapján erősen cenzúráznak), de az is lehet, hogy valami más, amit ők már előkészítettek.

Corey Goode-ot a galaktikus barátai személyesen az Antarktiszra szállították, hogy hitelesítse, amit addig csak másoktól hallott. Azt mondta, néhány neves régész titokban már évek óta dolgozik az antarktiszi romok tanulmányozásán, és amikor eljön az idő, az ő nevük és kutatásuk adja majd a felfedezés hitelességét.

Mások a Google Maps segítségével tettek felfedezéseket néhány furcsa helyről, például egy piramisnak tűnő “hegyről”, alagút bejáratokról és mesterséges “csatornákról”, ezeket többek között a secureteam10 youtube csatorna publikálja.

Clif High, aki linguisztikával értelmezi és tanulmányozza az internetet és meg is szokta jósolni, hogy melyik kifejezések, mémek fogják uralni az internetet, jelentős csoportosulást és aktivitást észlelt/jósolt idénre az antarktiszi mémre. Szerinte ez a felfedezés elsősorban technológia, és az egész emberiség jövőjét meg múltját átírja.

William Tompkins-al, aki egy fontos tavaly megszólalt bennfentes, az utóbbi hónapokban is készítettek interjút, azonban egy második Kerry Cassidy által készítendő interjút lemondta, mert megfenyegették. Talán valami olyasmit hozhatott volna nyilvánosságra, hogy Trumpot az északi népek által támogatott amerikai tengerészeti részleg segítette hatalomra, de ez csak találgatás. Ő egyébként az első Kerry-s interjújában a reptoidokról beszélt többet és hogy mennyire rossz ez a helyzet, mennyire sok ember és gyerek esik ennek áldozatul.

Források:
Wilcock – Coast to Coast interjú 
Michael Salla cikke Antarktiszról 
Clif High interjú 
Secureteam10 youtube csatorna