Corey Goode

Corey Goode egy 2015-ben bejelentkezett bennfentes, aki új és nagyon magas szintű információkat közöl a titkos űrprogramról, amelyben saját maga részt vett. Állítólag a 20 éves korvisszaállításos programban vett részt 1987-től 2007-ig. Az intuitív, telepatikus és együttérző képességei miatt elsősorban látóként dolgozott.
Ebben részt vett konferenciákon, melyeken több szakadár űrprogram képviselői tárgyaltak az emberiség jelenéről és jövőjéről. A konferenciákra való felkészülésnél egy digitális “könyvtár” állt rendelkezésére, amiből sok mindent megtudott.

David Wilcock-al közösen a Kozmikus közzététel (Cosmic Disclosure) sorozatban a Gaia TV-ben lép fel már több, mint egy éve. Mivel most is kapcsolatban áll több űrprogrammal és a kék avianokkal, aktuális politikai fejleményekről tud beszámolni, például arról, hogy a Földön is kitapintható gazdasági-hadászati (és pénzügyi) hatalom, az árnyékkormány, hogyan egyezkedik a pozitívabb beállítottságúakkal, hogyan szeretnék előremozdítani a közzétételt, és hasonlóan fontos témákról.

Az alapok:

  • az űrprogram mára már rengeteg űrhajó, bázis és állomásból áll a Holdon, Marson, aszteroidákon és a gázbolygók holdjain is. Nem csak emberi, hanem rengeteg más nép bázisai is megtalálhatók a Naprendszerünkben.
  • Néhány emberek általi küldetés más, közeli naprendszerekben történik.
  • Nem egy, hanem több szakadár társadalom létezik: az egyik az ICC, amely elsősorban ipari jellegű, a Solar Warden, melyeket “lázadóknak” nevezhetünk és a közétételért harcolnak, az alacsonyabb szintű űrprogram, amely nem tud a többiről, és még egy ENSZ vagy NATO-jellegű program, amely több nemzetet fog össze.
    Ezen kívül vannak még régebbről fennmaradt szakadár társadalmak is, például a majáké, ami spirituálisan fejlett és elszigetelve élnek az általtunk ismert történelemmel párhuzamosan.
  • A Föld belsejében is élnek lények, akik régebben a felszínen éltek. A “Föld belseje” nem azonos a üreges Föld elmélettel, ezt máshogy tapasztalja meg, néhány barlang meg bázisban lehet lejárat.
  • A Földön az emberekkel, az emberek felhasználva genetikai kísérletek folynak.
  • A Naprendszerbe az utóbbi évtizedekben bolygó méretű kék gömbök (kék avianok, madárfejű lények kíséretében) érkeztek, egy több csoportot számláló föderáció keretén belül. Az a feladatuk, hogy a Napból érkező sugárzás puffereként üzemeljenek, hogy tompítsák a sugárzást és később adják le, hogy ezáltal embereknek “emészthetőbbé” tegyék. Ha nem lenne ez, túl gyorsan változna meg minden túl nagy káoszt okozva, ami nem a szolgálná a fény és sötétség közti választás minél szabadabb megélését. Azt lehet sejteni, hogy ezek a lények ugyanazok, mint akik a Ré anyagot közvetítették 1981-ben (lsd Az Egy törvénye).
  • A Naprendszerben és a Földön is elrejtve rengeteg “artefact” létezik (különleges tárgy vagy rom, amely működésbe tud lépni vagy valamilyen specifikus hatása van). A Naprendszerben egy ősi építő nép élt, tőlük származnak a legrégebbi ilyenek.

Kozmikus közzététel magyar oldala, ez is

Corey Goode (egyik) oldala a Sphere Being Alliance (angol)