Cosmic Awareness Communications

A Cosmic Awareness Communications (CAC) egy 1963 óta folyamatosan tartó közvetítéssorozat. Aki elkezdte közvetíteni a “Awareness” (tucac-logodatosság, jelenlét) entitást, már nem él, és egy másik majd harmadik vette át, így folyamatosan tud működni a közvetítés. A témák, amikről szól, nagyon sokrétűek: bármi, ami az ezotéria, spiritualitás, földönkívüliek témát érinti.
Az entitás, akit közvetítenek, annak a forrásnak mondja magát, aki Krisztus, Buddha és mások által is megszólalt, valamint Ré-hez is közeli energia. A közvetítések során többnyire kérdésekre válaszol. A több mint 50 év alatt hatalmas mennyiségű anyag halmozódott fel. Az adatbázisban, melyhez a honlap ingyenes hozzáférést biztosít, van lehetőség szavakra, fogalmakra való keresésre.
A forrás saját szavai szerint is inspirálni, új kapukat nyitni, a tudatot tágítani szándékozik, nem megtéríteni és igazságot hirdetni. Vállalja, hogy annak az információnak, amit átad, körülbelül ötöde nem tud pontos lenni, mivel senki sem tud mentes lenni torzításoktól. Jóslatai is voltak, amik be is váltak vagy nem váltak be, bár az ilyen jóslatok általánosan bizonytalanok.
Szinte minden ufó-kutatóról és spirituális tanítóról tettek fel kérdéseket, és az erre adott válaszok tanulságosak szoktak lenni.

A rengeteg ezoterikus (démonok, asztrálsík, szellemek, gyógyítások, mesterek, Jézus igazi élete stb) és sok manapság inkább bulvárnak tartott és csak ideiglenes aktualitással rendelkező kérdések mellett állandó téma a földönkívüliek jelenléte és befolyása a világpolitikai eseményekre.
A jövőt tekintve ők is a tudatváltást hangsúlyozzák, melyben van egy A és B bolygó. A a felemelkedés fele tart, míg B az anyagi síkon marad (az emberek, akik oda kerülnek, inkább katasztrófákat, diktatúrát és elnyomást élnek meg), ez a sík a transzcendenstől még nagyobb szeparációt fog megélni.

 

A csillagközi nemzeteket érintő gondolatok

– Zeta Reticuli egy naprendszer, ahol szürkék is élnek. A reptoidok irányítják a szürkéket, akiknek a bolygóját megsemmisítették. A reptoidok és általában a Földön rabszolgaságot létrehozni akaró erők átfogó neve az “Orioni szövetség”. Ez  ellenséges beállítottságú az emberek felé és háborúban állunk velük a titkos földi kormányok által.
– a hagyományos kisebb méretű szürkék egy programozott nép, nagyon kevés önállósága van az egyénnek. Ők viszik véghez a feladatokat, és csinálják az eltérítések egy részét.
– Maldek/Marduk egy bolygó, ami a Mars és Jupiter közt létezett, egy nukleáris háború miatt semmisült meg. Egy darabját a Holdhoz használták fel (tehát a Hold nem a Földből vált ki, hanem egy mesterséges égitest).
– Az általa Dérónak nevezett entitások a mély balangokban élnek (nem a belső földben), és ezek a reptoidokról régebben elszakadt lények, akik ellenségesek a felszínen élő emberekkel
– velük szemben (háborúban) állnak a Térók, ugyancsak a felszín alatt élnek (ezeket a lényeket más már korábbi írások is így hívják: Richard Sharpe Shaver)
– a föld üreges belül, és ott van világosság és élnek állatok, növények és a belső föld népei is (akiket ugyancsak szoktak földönkívülinek gondolni).
– van egy galaktikus föderáció, akik felügyelik többek között az emberiség fejlődését, de nem akarnak beavatkozni, csak végső pusztulás fenyegetettsége esetén
– ennek a föderációnak a része a Plejádok, Andromeda Tanács és még mások
– a föld alatt, a Holdon és Marson is találhatók bázisok emberekkel a szakadár társadalomban
– az emberiség reptoid népek által jött létre, és sziriusziak alakították őket olyanra, hogy ne csak hüllő agyuk legyen. Rengeteg más galaktikus nép is jelen volt ekkortájt a földön és sok hatás történt, melyeket nem lehet mind követni.
– a Jupiterből a tudatváltás után valamikor egy csillag lesz, bináris rendszert hozva létre

Linkek

CAC honlapja (angol)