David Wilcock

David Wilcock

David WilcockDavid Wilcock exopolitika témák összegző jellegű kutatója. Konferenciákat tart és audioblogokban, rádiós, tévés műsorokban ismertet elméleteket és saját meglátásait. Korai saját spirituális közvetítéseinek forrása állítólag Ré, az a tudatosság, aki a Law Of One (Ré) közvetítéseket is sugallta. Több titkos kormányban dolgozó bennfentessel tart kapcsolatot. Wilcock több interjút adott a Project Camelotnak és személyes barátjuk is. Egyesek szerint előző életében Edgar Cayce volt, erről a témáról jelent meg online könyv is. Ezt ő maga is inkább érdekességként és hipotetikusan kezeli. Elméletei, amiket bemutat, a piramisok gyógyító hatásai, a DNS természete, a tobozmirígy működése és spirituális képességekben való jelentősége és általában a mindenütt jelen levő kozmikus mező léte körül csoportosulnak. Ide kapcsolódik a vérvonalak kérdése, az illuminátusok, az ősi földönkívüli tapasztalatok, az Egyesült Államok alapítói és egyéb témák.

2011-től pár évig Wilcock erősebben a világ pénzügyi helyzetére koncentrált és hogy a háttérben álló hatalmak miként próbálják megakadályozni, hogy a világ erőforrásai igazságosabban legyenek elosztva. Ennek központi része az aranyról szóló leleplező cikksorozat, mely azzal foglalkozik, hogy az Ázsiában levő aranykészletek hogyan kerültek a tengerfenékre, miáltal az Egyesült Államok és azon belül néhány rendkívüli hatalommal rendelkező egyén és csoport meg tudta valósítani gazdasági vezető szerepét. Ezt a szerepet most szinte az összes többi ország egy egyezmény keretében meg kívánja szüntetni. Ebben a földönkívüli erők is részt vesznek.

2012-től az általa angolul “Cabal”-nak nevezett háttérkormány és a szövetség (Alliance) háborújával foglalkozik elsősorban. A Cabal az amerikai háttérkomány, mely szerinte fokozatosan veszti el a hatalmat a bolygó felett. Az ellene levő szövetség orosz/BRICS meg belső amerikai ellenzékből áll. Mindkét csoportot persze földön kívül élő csoportok is támogatják. 2015-től Corey Goode bennfentessel folytatott interjúkat a Gaia TV-s sorozatának keretein belül (Kozmikus Közzététel). Ezekben szó esik a Ré csoport mostani fizikai formában is történő jelenlétéről, a több szakadár társadalomról, belső Földben élő népekről, a történelmi nácik általi Hold és Mars bázisok építéséről, és még sok másról. 2016-tól a Gaia sorozatában Pete Peterson és Emery Smith-re is támaszkodik.

Wilcock könyve magyarul (Angyali Menedék kiadó)
Corey Goode magyarul – a Kozmikus Közzététel sorozat fordításai
Divine Cosmos – David Wilcock honlapja (angol nyelvű)

 

Tudomány

Wilcock a fő tudományágak által nem elismert tudósok munkáit kutatja fel David Wilcock - The Source Field investigations könyvés ismerteti többek között első két online angolul ingyen elérhető könyvében: A Science of Oneness és a Divine Cosmos. Első összegző munkája, melybe még több kutatás belekerült, mint ezekbe a könyvekbe, a 2011-ben megjelent Source Field Investigations (a forrásmező kutatása), ezt követte a The Synchronicity Key (mely magyarul is elérhető, vásárolható) és továbbiak.

Wilcock szintetizáló jelleggel mutat rá különböző puzzle-darabkákra, vagyis tudósok, hírek, kutatások összekapcsolásából mutat be egy alternatív képet a világról: szerinte az egységes tudatosság/forrásmező határozza meg a világot. Ez az a mező, amelyre hatással van a meditáció és bizonyos fizikai berendezések és építmények (piramisok), amely lehetővé teszi a DNS és ezzel az ember és állatvilág információátvitelét, és amely egyben minden élet forrása is.

Az általa bemutatott DNS kutatások kevéssé ismertek: úgy tűnik, a DNS-ben nem csak áramkörök folynak, hanem magát a DNS-t lehet “teleportálni” vagy áthelyezni, illetve megmarad a nyoma köráram/fény formájában, miután már eltávolították. Ezen felül lézerrel lehetséges átültetni egyik helyről a másikra, egyik életformából a másikba.

A szinkronicitás kulcsa – könyvét ismertető videó magyarul

 

Bolygóközi klímaváltozás

Wilcock egyik elmélete, melyet Richard Hoagland-el együtt dolgozott ki, hogy a klímaváltozás nem a Földre korlátoInterplanetary climate change- Richard Hoagland, David Wilcockzódik, hanem az egész mi naprendszerünkben végbemegy. Ennek oka, hogy a galaxisban egy magasabb energiaszintű térségbe érkeztünk, mely a spirituális fejlődést gyorsítja fel. 2012 körül megkezdődhet a folyamat, mely során eredeti képességeink, mint a távolbalátás, az előző életek ismerete, és hasonlók, újra elérhetővé válnak. Ez a Law Of One-ban leírt szüret után következik be, ahol leírják, hogy több száz éves folyamat lehet, és azok számára elérhető, akik megfelelő mértékben mások segítését tartják szem előtt.
Akkor sem egyértelmű, hogy fokozatosan vagy hirtelen jönnek és pontosan milyen változások. A változásokat földönkívüli és az emberiséggel rokoni kapcsolatban levő népek támogatják, köztük Ré csoportja az egyik. Ők a Vénuszon fejlődtek és most már a Teremtővel való még közelebbi kapcsolatra készülnek. Ők egész bolygók népességek fejlődéséért felelnek.

Richard Hoagland és David Wilcock – Interplanetary climate change cikk

 

 

Zenei kiadványok

David Wilcock Science of Peace
A Larry Seyer-el együtt kiadott egy Science of Peace kiadványt, mely zenével az ő elbeszélésén keresztül mutatja be a fenti kutatásokat, és hogy mi a kapcsolatuk az emberi tudatossággal. Az ismertetésbe bekerült többek közt Dr Nikolai A. Kozyrev, Cleve Backster, és John Hagelin kutatók munkájának ismertetése. A Science of Peace 3 CD-nyi anyag, melyben áttekintést kapunk a kutatásokról. A CD végén egy szép meditációban vehetünk részt. Az anyag vásárlás után letölthető a honlapról.

Ugyancsak Larry Seyer-el együttműködve létrehozta a Wanderer Awakening zenei albumot. Ez egy korszakalkotó mű a kozmikus vándorok sorsáról, születéséről, szerelemről, a Nagy Ő-ről, individualizációról, spirituális fejlődésről.

David Wilcock Wanderers Awakening
A műfaja elég széles, többsége a ’70-es évekbeli rockot idézi, azonban nem kell rockrajongónak lenni ahhoz, hogy szeressük. A műben Wilcock maga az énekes. A zeneszámok közt rövid elbeszélések mesélik el a történetet. Az két zenei CD hossznyi albumon mindegyik szám ének nélkül, csak hangszereléssel is hallgatható. Kedvelői számos zenei videót készítettek egyes számokról.
David Wilcock – Moonlight shines
David Wilcock – Do you really really love me
David Wilcock – I’m On My Way

Film és videó

David Wilcock 2012 EnigmaWilcock szerepelt az Ancient Aliens sorozat rengeteg epizódjában, és tervez egy filmet, mely a What the bleep (Mi a csudát tudunk…) és a Secret (Titok) filmekhez hasonlóra szeretné. A film “Convergence” munkacímen fut és James V. Hart a szövegíró, aki többek között a “Contact” (Kapcsolat) című filmet írta. Ezen túlmenően sok konferenciás előadása látható videómegosztókon. 2013-tól a Gaia TV-n Wilcock saját csatornát nyitott, amelyen hetente jelenik meg egy újabb epizód. Ezekben az általa kutatott összes témáról beszél részletesen.
David Wilcock a Gaia TV adásán – epizódlista (egy rész ingyenesen megtekinthető, a továbbiak fizetősek)

Ismerd az Önvalód! – magyar ismertető
Ascension Mysteries – előadás 2015-ből

 

Önéletrajz és irodalom


David Wilcock 2012 Enigma
A Wanderer Awakening (a csillagközi vándor ébredése) könyvet Wilcock online tette letölthetővé. Ebben a könyvben a gyerekkorától kezdve beszéli el életének történetét. A könyv többek között tartalmaz egy rövid történetet, melyet kísérleti jelleggel írt. Ez magyarul is olvasható. Wilcockot egyesek Edgar Cayce reinkarnációjának tartják. Ez megjelenik az arcuk hasonlóságában, a barátjaik és hozzátartozóik arcainak hasonlóságában, valamint azon, hogy az asztrológiai képletük is erős hasonlóságot mutat. Ezen kívül mindkettejüknek kapcsolata van a Ré entitáshoz, mely a Law Of One üzenetek átadója. Wynn Free könyvet írt Edgar Cayce reinkarnációja címen, melyben részletesen olvashatunk ezekről a kérdésekről.

David Wilcock – Őrült Harry (rövid történet)
David Wilcock – Wanderer Awakening (online könyv)
Wynn Free – The reincarnation of Edgar Cayce? (ez egy vázlat – a később átdolgozott verzió jelent meg a boltokban, online most is rendelhető)