James Casbolt

James Casbolt / Michael Prince

James Casbolt története az exopolitikán belül is extrém. Akár igaz így, akár nem, provokatív és sokkoló beszámoló. Néhány információ egybecseng a Project Camelot bennfenteseivel.
Központi téma a mesterséges intelligencia, reptoidok/szürkék és az emberiség viszonya. Kiborg (Cyborg) entitásokról ír, akiket mesterséges intelligencia irányít, miközben ember formában vannak. Közben a sátánista rituálok és az embertelenítés (remélhetőleg) legalját ismerhetjük meg. Egy csoport előre kiválasztott gyereket kegyetlen katonai kiképzésnek kitéve fejlesztették ki szuperharcosokká. Ez az írás kegyetlenségről, kínzásokról és a lélek bebörtönzéséről is szól. Azt javasoljuk, aki ilyesmire érzékeny, kerülje el, vagy óvatosan ismerkedjen vele. Casbolt írásait nehéz érteni és értelmezni, ezért lehet, hogy itt – szándékosság nélkül – helytelenül szerepel egy-két leírás vagy adat.

Project Mannequin, IBIS és Osiris

Az írás szerzője James Casbolt ill. Michael Prince. Az egyik neve a gyerekkori/polgári neve, ahogy szülei hívták, a másik, amit a katonai kiképzés alatt használtak. Casbolt a nevelőanyjának a neve (Kate Casbolt), később megtudta, hogy ez nem a vér szerinti családja, mivel egy klónozással kísérletező projektben vett részt. Egyes értékes ügynökökből létrehoztak több klónt, akik közül egyet-másikat mindig cserélgetni tudtak, és egy elvesztése nem jelentett akkora veszteséget. Sokaknak volt egy civil énjük, amely élt a világban, és egy másik, amelyet lecseréltek a katonai műveletekkor. Az igazi entitás egy másik része lefagyasztva élt. De a történet még ennél is különösebb: valójában a klónozásokat és a testüket egy mesterséges intelligencia “entitás” irányítja, amely a saját céljait követi.

Közben a szokásos illuminátus-titkos földalatti projektek díszleteivel is megismerkedhetünk: implantátumok, mély földalatti bázisok, pornográfia, prostitúció, reptoid alakváltások, titkosszolgálatok közötti háborúskodás és egyebek.

A klónozáshoz és szuperharcosokhoz a kísérleti alanyokat genetika alapján választották ki. Valójában Casbolt 1976-ban 3 évesen kelt életre egy korreggressziós eljárás után. Előtte 1789-től 1812-ig, majd 1850-től 1976-ig élt, az említett évek között kryofagyasztással konzerválták (http://en.wikipedia.org/wiki/Cryonics).

A gyerekek nevelése a titkosszolgálatok részéről náci és militarista beütésű volt és ideológiája szuperemberek létrehozásáról szólt. A háborút ideologizálálták; gyilkolásra, katonai akciókra képezték ki őket. Mint később kiderült, náci elemek vannak a NSA-ban (amerikai titkosszolgálat), és kutatják/tisztelik a germán, áriai vérvonalat, ami feltehetően az annunaki vérvonalhoz kapcsolódik. Ezek a szervezetek karöltve működnek a reptoid és szürke galaktikusokkal.

Casbolt a mesterséges intelligencia fajt “Ascended Machine Technology”-nak hívja, ezt felvilágosult gépi technológiaként fordíthatnánk.

A betanítást nagyrészt csecsemő és kisgyerekkorban történt. Ennek során következő feladatokra képezték ki őket elsősorban: balesetet szenvedett repülő objektumok felkutatása, túlélők begyűjtése, földönkívüliek őserdőben való felkutatása – nagylábú (bigfoot) entitások utáni vadászat.

A kiképzés részeként vitték el különböző mély földalatti bázisokba, ahol egy újabb implantátumot építettek bele, vagy egy újabb projektben vagy hadműveletben való részvétel következett. Az implantátumok a reakcióidejét és érzékeit fokozták és rengeteg egyéb túlélést elősegítő funkciót tartalmaztak. Sátánista rituálokkal és a fájdalomküszöb elérésével (elektromos stimuláció) a személyiség disszociációját érték el, ami után testen kívüli élményeket élt át vagy átköltözött egy másik klón testébe.

Kora gyerekkor

1976: 3 éves korig egy helyen nevelik. Itt különböző kondicionálásokat végeznek velük, sokszor állatokkal együtt, vagy állatokat megérezni tanítják őket. Ebből a korszakból reptoid és hüllő motívumokra emlékszik: az idősebb George Bush és mások fejet látja és közben alakot váltanak (shapeshift-alakváltás). A későbbi kiképzés során is találkozik állatokkal, például egy sötét medencében hirtelen felbukkanó ál- (és igazi?) cápák között kell túlélni. Egy másik alkalommal az egyik kislány csoporttagot etetik meg vadállatokkal a többiek jelenlétében. Ezeknek mind a félelem és trauma általi kondicionálás a célja.

1980-ban az egyik titkosszolgálati csoport “megmenti” őket a másiktól. Kanadába viszik a többi gyerekkel együtt. A mentési akcióban néhányan meg is haltak, amikor megölték őket a régi őrzők menekülés közben, hogy inkább ne kerüljenek az ellenségük kezére. Ekkor részletes vizsgálatokat végeztek, amelyekben kibernetikus elemeket találtak bennük, implantátumokat, amiket megpróbáltak kioperálni, de kiderült, hogy ez nem lehetséges, mert már részükké váltak. Ezek olyan fémeket is tartalmaztak, amik a jelenleg ismert periódikus rendszeren túl vannak. Ezen felül nanotechnológiai beültetések, ún. “nanitok” által működtetett szerveket és implantátumokat találtak. Egy “robotszobába” helyezik, és ott robotok, akikkel kommunikálni képes, helyrehozzák. Ezután jelölik ki számára Kate Casboltot nevelőnek. Londonba költöznek.

Katonai kiképzése a londoni időszak alatt is folytatódik. Elviszik néhány kirándulásra katonai bázisokba, megint állatokkal kondicionálják. Ezek közben is néha kryofagyasztás alatt tartják. Később szexuális kondicionálásban is részt vesz, hogy elérjék, csak azzal párosuljon, akit számára kijelölnek.

Malajziai operáció

A malajziai dzsungelben egy csillagkapu található. Itt a kapu megnyílásakor bizonyos galaktikus entitások jöttek át, akiket valószínűleg jobban meg akartak ismerni. Ezek az entitások farkasszerűek voltak, vagy a bigfoot-okra emlékeztettek.

Egy ilyen entitás elszabadult a dzsungelbe, az ő felkutatása volt a feladata a gyerekcsoportnak, akivel Casbolt ide érkezett. A távolbalátás technológiáját használta, és adatkapcsolatba hozták a számítógéppel, amely ezáltal Casbolt gondolataiban/chipjeiben olvasva követni tudta, hol van az entitás. A katonákban, akik a lényt üldözték, is voltak implantátumok, ők ezáltal tudták követni, hogy mi a helyzet, és parancsokat fogadni. A katonák szétszóródtak a dzsungelben. Ekkor a Plejádok egy csoportja is segítségét jelezte, de túl későn érkeztek a helyszínre ahhoz, hogy el tudják kapni a szökevényt. Casbolt később náluk tanult tovább, a hajójukon, a Calopián.

További kiképzések

1984: Brazíliában sámánokkal kerülnek kapcsolatba; elviszik egy indián sámán csoporthoz, és velük együtt gyakorolják a tűz elemével való kapcsolatfelvételt, a tűz elemének manipulációját. A telekinézist és egyéb képességeket is gyakoroltatják, meg persze a katonai feladatokat. Többször is bemutató előadást tartanak Bushnak.

1985-ben technológia átadás történik reptoid és szürke fajoktól. Ez periódikusan történik, és mindig pár év telik el, amíg az emberek megértik a következő technológia következő lépcsőfokát. Ekkor a klonozási technológia kerül emberi kézbe. Ez egy élő embert képes duplikálni, de a klónok egy másik idővonalban élnek. Egy “felsőbb-én” marad viszont, ami koordinálja a klónokat, vagyis egy felsőbb tudatosság koordinál. A klónok egyébként szabad életet élhetnek. Ezt a technológiát értékes ügynököknél alkalmazzák, akiknek így az életét védik meg. Hátulütője, hogy a klónok saját életet kezdhettek, és aztán manipulálhatták a kindulási személyt, vagy hogy haláluk előtt átvehette a testüket egy galaktikus entitás, aki aztán az eredeti név alatt, feltűnés nélkül ügyködhetett.

1987-ben a Clavius nevű holdbázisra kerül. Nagy szürke galaktikusok vizsgálják meg őket és képességeiket, ez majdnem katasztrófával végződik. Ekkor is érvényes, hogy mikor nincs művelet, kryofagyasztába rakják.

A holdbázison megtanulja, hogy állítólag ők az AMT (Ascended Machine Technology – felvilágosult géplények), egy magasabb szintről jöttek ide, ahol nincs háború, és azért, hogy védjék azt a szintet az alsóbbaktól. Azonban az évek során hozzászoktak a háborúhoz, karmikusan belemerültek ebbe a világba, és nem tudnak kitörni belőle.

A holdbázis után kerül a Calopia-ra, ez a Plejádok – nagy szőkék – hajója. Valójában ő is plejád eredetű lélek. A Calopiával már a maláj dzsungel után is találkozott. Ők a jövőjüket próbálják kideríteni, háború és béke közt váltakozik a kivetítő, ami olyasmi eszközhöz lehet szerelve, mint a sárga diszk.

1988-ban egy NSA dokumentum szerint megsérült egy chip benne, ezért nem alkalmas kryofagyasztásos műveletekre, és úgy döntenek, a polgári lakosság közé eresztik. Persze még ezután is részt vesz katonai projektekben, műveletekben.

Továbbra is Londonban jár iskolába és viselkedészavarosként kezelik. Kényszer alatt aláírja a szükséges papirokat, hogy elkötelezi magát további katonai kiképzésre. Az iskolában és közösségben folyamatos verekedések és agresszió áldozata, olyan gyerekek közt, akik ugyanannak a programnak a részei. Egy sérülése miatt lecserélik a kezét egy természetes, de mesterséges úton létrehozott kézre. Amikor elutazik Amerikába 1991-ben, ismét egy klónja veszi át “polgári” szerepét.

A mesterséges intelligencia

Fort Bragg-ből indulva távolbalátási (remote view) akcióban vesz részt. Egy földönkívüli bázist akarnak megnézni, amely elektromágnesen védve van távolbalátás ellen, és csak egy pontja van, közvetlenül a tetején, ahonnan sikeresen bele lehetne nézni. Ezt a pontot azonban nagyon védik. Az akció nem sikerül. Felfedezik őket és néhányukat fogságba ejtik a “kaptárban”, amelyben ember-robotokat tárolnak, szerelnek össze és programoznak át. Ez a mesterséges intelligencia (MI) gyára.

Őt áthelyezik egy alternatív klónozott testébe egy nagylábú entitással együtt. Az MI nem érti, hogy mi a lélek, ezért kísérletezik vele. Tudja, hogy a fájdalomküszöb elérésével lehet átkényszeríteni azt egy másik testbe. Azzal, hogy ezt egyszerre két entitáson végzik, és csak egy test van, elérik, hogy mindkettő ugyanabba a testbe megy bele. Ez rendkívül kényelmetlen és azzal végződik, hogy az egyik (az erősebb, és ezt kideríteni úgy tűnik, a kísérlet célja) valamikor meghal, kimegy a testből, és csak egy marad bent, amit az MI ellenőrizni akar. Ekkor George Bush újra látogatja őt. Ismerik egymást a másik entitással, ami most Casbolt testében van. Valójában úgy tűnik, mindenkit az MI irányít.

Ekkor újra találkozik a reptoiddal, akivel már korábban is felelős volt érte – “Dr Green” – most egy másik emberi testben van. Később felfedik előtte a karmikus kapcsolatokat – George Bush, és Dr Green, és egy harmadik szereplő között karmikus kapcsolat áll fent, ezért van ebben az életben is dolguk egymással.

A börtön

1991-ben Londonban él és prostitúcióban és gyilkosságokban vesz részt a kezelői jóvoltából. A szolgáltatásokat politikusok veszik igénybe. Egy bankrablást próbál végrehajtani – egy klónját nevelték, és a klón szerepét átveszi, aki a felszínen él és a rablást tervezte. A rablás nem sikerült, mivel elkapták őket, azonban ennek ellenére visszacserélik a klónját.

Egy prostítúció alkalmával teljesen át sikerült vennie az irányítást a teste felett – ekkor egy politikust és egy másik kiborg lényt ölt meg. Ezért egy bíróság elé viszik és a “D4” nevű börtönbe kerül. Ez a Siriuson van, bár szerinte általában a tenger alá rajzolták a térképeken. Egy földalatti vasúttal lehet oda utazni.

A börtönben az MI végez különböző túlélési kísérleteket: arra kíváncsi, ki a legjobban túléló faj emberek, reptoidok és más testek közül. Ekkor küzd meg a bigfoot entitással, aki még a testében van, és végül legyőzi őt.

Később felderítési programokban vesz részt, amelyek által hozzá tud férni azokhoz a chipjeihez, emlékeihez, amik az elme tudattalan állapotában is felveszik az eseményeket. Így tud egyre több mindenre visszaemlékezni.

A modern exopolitika és a szakadár civilizáció története

Casbolt ezekre az információkhoz mások által jutott hozzá, lehet, hogy nem teljesen hitelesek.

A földönkívüliekkel való érintkezés 1887-ben kezdődött egy öttagú bizottsággal, akik kikérdezték az UFO-król. Amerikában, majd Angliában is, és ezek egyesültek, nevet váltottak (1933): UNIT-ra. 1951-ben eldöntötték, hogy nemzetköziek lesznek, és minden jelentős országba bevonulnak. Draconis (a reptoidok faja) első látogatása Hale-Bopp üstökös, aminek már annak idején voltak negatív visszhangjai.

A Plejádok pozitív csoportjai leszerelési egyezményeket kezdeményeztek, az amerikai kormány viszont elutasította őket, a nácik nem. Ők technológiáért cserébe a zsidó népességet nem üldözték annyira a kezdetekben (a nagy mértékű deportálások később kezdődtek). Ebből lett a Hauneba vagy Vril nevű repülő csészealj, de nem tudták teljesen lemásolni a földön kívüli prototípusokat, ezért ezek nem igazán voltak bevethetők (nem tudtak rá megfelelően nehéz fegyvereket rakni). 1941-ben a Plejádok feladták a nácikkal való kapcsolatot, és onnantól a nácik szürke csoportokkal szerződtek, onnan jött az elmekontroll technológia és a deportálások is ezzel függtek össze. A háborút már nem tudták nekik megnyerni, viszont a náci csoport nyilvánvalóan túlélte Németország bukását.

1954-ben a konföderáció (békésebb galaktikusok szövetsége) akarta Eisenhowernél elérni, hogy csökkentsék a (nukleáris) fegyvereik számát, eredménytelenül. Ekkor már az amerikaiaknak folytak a szürkékkel való együttműködésük, amit nem akartak feladni. [megjegyzés: ez megegyezik az Egység Törvénye által közölt információkkal]

Egyéb információk Casbolt könyveiből

Ezek csak rövid utalások, a részletes információért lsd. műveit.

  • Az NSA is lefizet függetlennek tűnő, nem a hagyományos médiában dolgozó riportereket, bloggereket, hogy velük együttműködve szivárogtassanak ki speciális híreket, terjesszenek el bizonyos nézeteket. Ez a propaganda-apparátus része.
  • A godlikeproductions.com egy elég erősen moderált fórum. Veszélyes oda írni, voltak, akiket visszakövettek, a fórumot nagyon figyelik az elit megfigyelői.
  • Jelenleg kb. 118 féle galaktikus népet ismerünk.
  • A Galaktikus Konföderáció a pozitív orientáltságú galaktikus népeket fogja egybe. Ebben is vannak egymástól eltérő vélemények és frakciók, mivel több nép egyesítéséből áll.
  • A régi időkben plejád/luciferi háborúk voltak. Szerinte az arkangyalok Uriel, Rafael, Mihály stb “valós” entitások, földönkívüli lények, akik küzdöttek egyik/másik oldalon.
  • Tervek a jövőre: Oroszoroszág háborúja Amerika és Anglia ellen. Szerinte a Plejádok közbelépnének, ha a Project Bluebeamet (hamis földönkívüli invázió) elindítanák.
  • Billy Meier és írásai valódiak, ő maga sok gyilkossági kísérletet túlélt, tényleg találkozott a Plejádok képviselőivel. Kapott egy régi iratot, amit mások találtak.

Linkek

Ez egy nemhivatalos összefoglaló több könyvről és írásról. Az írás a szerző megértésén alapszik. A célja, hogy a témákat körülírja, a legalapvetőbb közölt információkat bemutassa, és kedvet csináljon (vagy épp nem) az adott szöveghez. Az eredeti írás angol nyelven érhető el az oldal alján található linken.