Robert Dean

Robert Dean

Bob Dean méltán példakép sokak számára. Nyíltságával, őszinteségével, katonai pályafutásával, spirituális életvitelével és érdekes anekdotáival figyelemre méltó személyiség az exopolitikai tanúk palettáján. Bob DeanRobert Dean, avagy Bob Dean, már a 90-es évek óta előadásokat tartott a földön kívüli civilizációkról. A Project Camelotnak eddig három interjút adott, valamint több konferencián vett részt. Katonai pályafutása alatt találkozott bizonyítékokkal, melyek betekintést engedtek a színfalak mögött zajló életre. Az első interjúban nagyobbrészt az alapokról beszél és hogy hogyan jutott hozzá egy hivatalos vizsgálatra, amely hirtelen megváltoztatta a nézeteit arról, hogy egyedül vagyunk-e az univerzumban. Bob Dean “Cosmic top secret” igazolványt kapott, ami szerinte a NATO legmagasabb titkosítási fokozata. 1961-1964-ben Párizsba került, és ott megismert egy titkos NATO kutatást, amely az azonosítatlan repülő objektumokat kutatta. A kutatás könyv méretű, nagy mellékletekkel, amik galaktikus entitások látogatásáról, boncolásáról, balesetekről szóltak, fényképekkel.
A vizsgálatot 1961-ben átrepülések sorozata miatt indították. Néhány eseményről videó is volt. Az átrepülések látszólag a szovjetek felől indultak, ezért is rendelték el a kivizsgálást. A vizsgálat célja az volt, hogy veszélyt jelentenek-e számunkra ezek az objektumok, és az volt az eredménye, hogy nem. A kutatást végzők neves egyetemekből jöttek: fizikusok, régészek, történészek, geológusok. A kutatás említi, hogy már a rómaiak is foglalkoztak a repülő objektumokkal. A dokumentumból 15 másolat készült. Ő maga fejben jegyezte meg a tartalmát, mivel ilyen papírok birtoklását büntetik.

További gondolatai

 • Eisenhower idejében 90 napig volt érvényben tüzelési parancs az azonosítatlan objektumokra, de teljesen eredménytelen volt. A megtámadottak kikapcsolták a támadó gépekben az elektronikai eszközöket (vagy ez egy mellékhatása a téridő technológiájuknak), ami a vadászrepülők harcképtelenségéhez vagy balesetéhez vezetett.
 • 4 különböző földön kívüli népről van tudomása, mind a 4 testben ember formájú, közülük az egyik meg sem különböztethető a földön élő emberektől.
 • Az amerikaiak 1960 után, De Gaulle idejében Európába gyakorlatilag semmilyen információt nem küldtek, mert a szovjetek Franciaországban kémhálózatot
  létesítettek, és minden információt elfogtak. Ezért is kellett külön kutatást indítani, nem hagyatkozhattak az amerikai Roswellből indult eseményekre.
 • Leszerelése után alakítottak egy baráti kört (“Old Boys’ Network”), amely hasonló érdeklődésű, magasabb rangú ex-hadseregben szolgáltak baráti köre. Bennfentes információit részben innen tudja most is. Elmeséli, hogy Phil Corso saját maga is látott egy repülő csészaljat.
 • Bob Dean 1991-ben kezdett el beszélni a nyilvánosság előtt UFO-s témákról. A kérdésre, hogy miért nem némították el, mint másokat, azt mondta, hogy lehetnek barátai “odafent”, akik segítenek. Sok embert ismert, akiket elvittek, mert csak egy kicsit beszéltek, egy kis részt osztottak meg, így rögtön megfélemlítő akciót késztettek maguk ellen. Ő viszont egyből mindent és nagy súlyú dolgokat mondott és mindenki rá figyelt, így már nem lehetett kiiktatni olyan könnyen. Persze őt is zaklatták telefonhívásokkal, fekete helikopterekkel, konferencián öltönyös
  emberekkel, akik megmondták nekik, hogy “ilyesmit igazán nem illik csinálni”, mert nagyon rossz vége lesz “véletlenül”.
 • Arról beszél, hogy az embereknek, különösen vallásos embereknek, nehéz elmondani, hogy valójában honnan származik az emberiség (amely információ a közzététel része lenne).
 • A Majestic csoport neve tudomása szerint most “PI40”. Évekkel ezelőtt fele-fele arányban volt azok aránya, akik támogatták a közzétételt. Tehát ezekben a körökben is
  belső harc és különböző vélemények vannak arról, el lehet-e mondani az embereknek
  ezeket a dolgokat.
 • Végül személyes reinkarnációról, az emberiséghez való viszonyát, majd bevallja, hogy őt magát is eltérítették. Többször is járt a hajóikon. Van egy olyan nézőpont, hogy mi egy állatkertben vagyunk, ők pedig az állattartók. Nem látogatók, ahogy egyesek mondják, hanem néha visszatérnek, hogy megnézzék, jó irányba haladnak-e még a gyerekeik.
 • 2012 szerinte egy kezdete egy korszaknak, talán a közzétételt is meghozza. Nem szükségszerűen a nagy átváltozás, amire várnak.

Marcia Schafer (Bob Dean felesége)

Marcia sok civilizációval áll tudatos kapcsolatban. Szerinte a 2012-vel fémjelezett időszakban több irányba mehet tovább az ember. Lesznek akik így, magasabb tudatszinten, mások máshogy folytatják a tanulási folyamatukat.

Mindenkori civilizációk a közzétételig általában 3 lépésben jutnak el:

1. annak a felfedezése, hogy léteznek hasonló, életre képes bolygók (exobolygók)

2. felfedezés, hogy volt egy régi elveszett civilizáció valahol (pl Mars)

3. akik azt létrehozták, most is itt vannak valahol és utána nyílt kapcsolat

Ilyen formában könnyebb elfogadnia a mindennapi embernek.

Marcia Schafer könyvet is írt tapasztalatairól “Confessions of an Intergalactic Anthropologist” (egy csillagközi antrolopógus vallomásai) címmel.

Ez egy nemhivatalos összefoglaló egy Project Camelot interjúról. Az írás a szerző megértésén alapszik. Célja, hogy a témákat körülírja, a legalapvetőbb közölt információkat bemutassa, és kedvet csináljon (vagy elvegye) az adott interjúhoz. Az eredeti interjú angol nyelven érhető el.

Linkek