Ki kicsoda

Dr. Michael Salla

Michael Salla Michael Salla (szül. 1958) nemzetközi politikai tanulmányokat folytatott, majd konfliktusok feloldásában működött aktívan közre. Egyetemi projektekben vett részt, majd a földönkívüliekkel kapcsolatos nézetei oda vezették, hogy elbocsájtották állásából. 2005 Áprilisban megalapította az Exopolitikai Intézetet. Konferenciákon vett részt és azt hirdette, hogy a nemzetközi konfliktusok fő forrásai a földönkívüliek jelenlétével áll kapcsolatban.
Forrás: Wikipedia

 

Alfred Lambremont Webre

Alfred Webre jogot tanult, majd a nemzetközi gazdaság jogi területén dolgozott. 2011-ben a világűrbeli fegyverek tiltása melletti intézetet alapította (ICIS). 2007 óta az Exopolitics Radiot is készíti, mely műsorban vendégekkel készít interjúkat. Kapcsolatban áll a Mars anomáliákat kutató társasággal (MARS) és a Disclosure Project-el.
Forrás: Wikipedia
Alfred Webre

 


Dr. Steven Greer

Steven Greer Steven Greer a Disclosure Project, a Sirius Disclosure és az Unaknowledged projektek alapítója. Eredeti szakmája orvos, kórházi osztályvezetőként dolgozott. Személyes tapasztalatairól könyvet írt Hidden Truth – Forbidden Knowledge címmel. A személyéhez köthető első fontosabb esemény a National Press Club sajtótájékoztató volt 2001-ben. Több, mint 20 résztvevő tanúskodott a hadseregből és egyéb területekről arról, hogy földön kívüli élet létezik és ezek az civilizációk látogatást is tettek a földön az elmúlt évtizedekben. Azóta több alapítványt alapított a szabad energia előmozdításnak érdekében, és elkészítette a Sirius Disclosure (2013) és Unacknowledged című filmeket (utóbbi megjelenése 2017 elején várható).
Forrás: Disclosure Project honlap

Stephen Bassett

Stephen Bassett fizikus végzettsége van és menedzsment és tanácsadással foglalkozott, mielőtt megalapította a Paradigm Research Group intézetet. Ez az intézet 1996 óta a közzétételért harcol, évente konferenciákat tart, és akciókat szervez, hogy felhívja a figyelmet, hogy ez mennyire fontos lépés lenne az emberiség történetében.
Forrás:
Paradigm Research Group
Stephen Bassett

Paola Harris

Paola Harris Paola Harris az exopolitikai területet kutató olasz származású amerikai ujságíró és szabadúszó író. 1979 óta tanulmányozza a földönkívüliekkel kapcsolatos témákat és Dr Allen Hynekkel is együtt dolgozott. Több bennfentessel készített interjút, többek közt Phil Corsoval is. Segített Olaszországba hozni az exopolitikai témák előadóit. Tanárnak tanult, most történelmet és ujságírást oktat online az Exopolitikai Intézetben, ahol az elnökség tagja.
Forrás: Paola Harris weboldala

 

Richard Dolan

Richard Dolan (szül. 1962) az Alfred és Oxford egyetemeken tanult történelmet. A hidegháború és nemzetközi diplomácia témáiban dolgozott, mielőtt exopolitikával kezdett foglalkozni. Sokak által az aranymértéknek tartott tudós az exopolitika területén népszerű megközelítése és szigorúan tudományos hozzáállása miatt. Az egyik legjobb exopolitikai történeti könyv, a “UFOs and the National Security State” (UFO-k és a nemzetbiztonsági állam” szerzője, valamint az “A.D. After Disclosure” könyv társszerzője, mely a közzététel kérdését járja körbe.
Forrás: Keyhole Publishing (megszűnt link)
Richard Dolan