2019 vége

Egy év alatt a földönkívüliek ügyében a felszínen nem sok minden történt. Igazán áttörést az hozna, ha általánosan elfogadottá válna az az elképzelés, hogy “földönkívüliek” látogatták és látogatják bolygónkat. Amíg ez a hivatalos médiában és tudományban tabu, addig nem fog tudni lényegesen megváltozni a társadalmi berendezkedés, amelyet annyira várunk.

  • David Wilcock egy filmet állított össze The Cosmic Secret néven, melyben naprakészen, az utóbbi pár év óta érkezett információkat is belevéve mutatja be a Föld és naprendszer általa jelenleg elképzelt történelmét a földönkívüliek tekintetében (link az előzeteshez)
  • nyáron meghalt Pete Peterson (akinek valódi neve Gary volt és az egyik legfontosabb tanúja a titkos projekteknek), és egy másik fontos szivárogtató Wilcock ismeretségéből, akit viszont biztosan meggyilkoltak. Peterson esetében a szándékosság kérdéses, csak annyit lehet tudni, hogy valamilyen “téves injekció” miatt halt meg. A két halál pár napon belül történt és fontos egyezmények aláírásával esett egybe.
  • folytatódik a háború a titkos projektek felfedéséért, amelybe most éppen látható politikai oldalról is kapcsolódtak be a katonaság révén. Az amerikai légierő egyik vezetője követeli a titkos űrprogramok nyilvánossá tételét. Továbbá a hadsereg szabadalmakat nyújtott be egy nullponti energia generátorról és fekete háromszög repülőről, mely víz alá és világűrbe is képes repülni és állítólag már “működőképes”. Egyelőre nem tudni, ezek megmaradnak-e kuriózum szinten, vagy nemsokára fejlődik tovább az ügy, mert ez akár évtizedekig is megmaradhat ennyiben.
  • közben Steven Greer is készül új filmmel. Az Above Majestic után az új filmje a CE-5 körül forog majd (a földönkívüli kontakt protokoll), vagyis arról, hogy hogyan lehet kapcsolatot teremteni akár tudatilag is nem emberi tudatokkal és ennek jelentőségéről.

Azt, hogy a felfedés ügye és a titkos projektek felbukkanása milyen ütemben fog történni, nagyon befolyásolhatja a fontos Szaturnusz-Plutó együttállás is, mely a 2020-as évet meghatározza. Ez a nagyon kíméletlen energia döntő ütést mérhet a régi titkosítást fenntartó erőkre. Hogy mennyire, azt majd jövőre látjuk meg.