Bill Hamilton

Híres UFO-kutató érdekes történetekkel, tág érdeklődési körrel, parapszichológiai jellegű tapasztalatokkal. Civilben informatikával foglalkozik.

Bill Hamilton

  • 14 éves korában olvasott egy könyvet, mely arról szólt, hogyan kell UFO-kat hívni. Egy barátjával elvégzett egy ilyen kísérletet, mely sikeres volt. Ez volt az első ilyen tapasztalása, ezek után sokszor látott repülő korongokat. A kísérlet után “irányítani” is megtanulta őket.
  • A légierőben szolgált, majd programozást tanult és ilyen téren helyezkedett el. Ő maga később helyszíni kutatóként (field  investigator) dolgozott a MUFON-nak (amerikai nem hivatalos UFO-kutató szervezet).
  • Olyan entitásokkal találkozott, akik feltünés nélkül tudnának keveredni emberek közt. Szinte tökéletes alakjuk és formájuk van. A szemük tér el egy kicsit, több szín van benne és csillogó részek. Két ilyen entitással való találkozását meséli el. A lakására jöttek fel, körülnéztek, azt mondták, egy állami hivataltól jöttek. Szokatlan dolgokat kérdeztek, és elmentek, aztán eltűntek, kocsit nem láttak a környéken. A illető hivatalnál semmit sem tudtak róluk. A két entitás úgy beszélt egymás közt, hogy “az emberek [“humans”, nem “people”!] fel vannak háborodva”, vagyis nem hívták magukat embernek.
  • Több ismeretsége van, többek közt John Lear, Bob Lazar (akinek szerinte a memóriájában módosítottak) és Bill Uhouse. utóbbi tanító szimulátort írt repülő csészealjakra, és egy projektben vett részt, amelyben galaktikusok és emberek dolgoztak együtt. Ő is J-Rodnak mondta ezt az illetőt, mint Burisch. Sokan komolytalannak tartják vallomását (pl Friedman).
  • Arról mesélt még, hogy Dan Burischhel hogyan találkozott, és utal Marcia Majestic-hátterére. Ő maga először Marcia-val találkozott és ő mutatta be Dannek. A sztori folytatása az interjúban olvasható.
Ez egy nemhivatalos összefoglaló egy Project Camelot interjúról. Az írás a szerző megértésén alapszik. Célja, hogy a témákat körülírja, a legalapvetőbb közölt információkat bemutassa, és kedvet csináljon (vagy elvegye) az adott interjúhoz. Az eredeti interjú angol nyelven érhető el.

Linkek az eredeti interjúkhoz (angol)