Év végi szemle

Idén a földönkívüli ügyekben a legnagyobb történés december közepére esett. Szinte azt mondhatjuk, hogy ez az első jelentős hivatalos elismerése annak, hogy léteznek földönkívüliek, ez a Disclosure kezdete, ami már évek óta várható. Gyakorlatilag hivatalosan, kormányzatilag egy “ufó”kutató programot ismertek be, amit ugyan 5 éve szinte leállítottak, 2007-2012-ig működött. Gyanús, hogy ez a bejelentés nem véletlen, hanem gondosan tervezett program része, és ezzel határozott célja van az árnyékkormánynak, hogy elterelje a figyelmet magáról és a problémákról. Az emberek, az emberi tudatosság számára ez mégis nagy lépés előre, mert a többség innen informálódik és ebben a világban él.
Miben különbözik ez a bejelentés a korábbiakban látottaktól?

 • nem a nyilvánosság nyomására nyilatkoznak, hanem maguktól, és elég egyértelműen, hogy a programban úgy dolgoztak, hogy “minden kétséget kizáróan bizonyított, hogy nem vagyunk egyedül”. Eddig is nyilatkoztak magas rangúak a katonaságból, de titokban, titkos programokról, és azt a szkeptikusoknak mindig el lehetett intézni egy kézlegyintéssel. Ennek a programnak a létezését hivatalosan elismerték.
 • a hivatalos média, ami ugye a titkosszolgálatok által ellenőrzött, ezt nem járatja le, hanem ellenkezőleg, komolyan veszi és folyamatosan új részletekkel adnak ki cikkeket.
 • két videót is kaptunk (és feltehető, hogy követni fogják továbbiak), valamint a videóban szereplő eset vadászpilótája nyilatkozik egy nagy műsornak (Tucker Carlson – Fox news), és ő is azon véleményen van, hogy ez nem földi jármű.
 • az amerikai szenátor Harry Reid (akinek szerepe volt a program indulásában is) követeli a további kivizsgálást és ezt is komolyan kezelik.
 • a programhoz kapcsolódik egy privát cég, mely kutatja a földönkívüli technológiákat. Ezt a legtöbben nem értették meg igazán: egy amerikai cég – Bigelow Aerospace – a hadseregtől kapott adatok és anyagok, amik “azonosítatlan légi jelenségek kapcsán kerültek birtokukba” (ez a körülbeli fordítása, ahogyan nyilatkoznak!) az iparban és elsősorban űriparban igyekszik hasznosítani ezeket a dolgokat. Hivatalosan, fekete-fehéren – ez nem kamu, nem szivárogtatás, mint eddig minden ilyen hír! Philip Corso történelmi könyvében már leírta, hogy ez így működik, de azt nem követte nyilvános elismerés. Jó pár évtizeddel később ez már így hivatalos.

A közvélemény nagy része még nem fogta fel, hogy mi történt, elviccelik vagy figyelmen kívül hagyják, például Neil Degrasse Tyson az előbbit teszi egy tévé műsorban, teljesen érthetetlen módon reagál, elröhögi és úgy tesz, mintha nem értené, hogy mi történt (vagy tényleg nem érti?). Persze mindig lehet kifogást találni – Luis Elizondo (a program volt vezetője) talán hazudik, vagy a hadsereg téved – de ezek épp ésszel már nem igazolhatóak.

Egyéb érdekességek:

 • cikkek jelentek meg 11 fényévnyire levő lakható bolygóról és a ugyancsak sok bolygós naprendszerről – ezek mind hatnak az emberiség tudattalanjára
  – az Oumuamua “üstökös”, amely nem a mi naprendszerünkből származik, nincs csóvája, és szokatlan hosszúkás alakú. A vizsgálatát maga Stephen Hawking vezeti, több szakember már úgy nyilatkozott, hogy lehetséges, hogy ez intelligens civilizáció nyoma és nem üstökös.
 • David Wilcock is tovább dolgozott a földönkívüliekkel kapcsolatos tények nyilvánosság elé tárásában, Corey Goode és egy nyilvánosság előtt új insider, Emery Smith segítségével készítik a kozmikus feltáró műsorukat a Gaia TV-ben. Ez az utóbbi új, magát névvel is vállaló bennfentest nyár óta támadások érik, amik az életét fenyegetik, de Pete Peterson, egy régebbi bennfentes is elvesztette az összes tulajdonát feltehetően ilyen támadások miatt. Az antarktiszi vonal, amely tavaly év végén indult, pihenőpályán van, de az árnyékkormány közben számos más elterelő műveletet dolgoz ki, hogy elkerüljék a felelősségre vonódásukat, például új lehetséges kamrákat találtak a Kheopsz-és a Nap-piramis alatt, amikben akár “találni lehet újabb földönkívüli nyomokat” stb. Emery Smith azt állítja, több ezer nem emberi, de humanoid boncolást végzett, ez volt a munkája az árnyékkormányban. Wilcock már sok éve ismeri, de csak titokban használta Corey Goode hitelesítésére.
 • Mások is előálltak új bennfentesekkel: Steven Greer az Unacknowledged filmben és Alfred Webre is ismertet valakit, aki megintcsak a 20-és-vissza programot (Goode) igazolja.
 • William Tompkins 2017 nyarán meghalt.
 • Egyre nagyobb ellenállás bontakozik ki az online felületeken az alternatív kutatás ellen: a youtube Adpocalypse-je, a “lapos föld elmélet” és számtalan más nyilvánvaló elterelés – összeesküvéselméletbe burkolva – terjesztése, az “álhírek” terjedése, amik összekeverik az igazságot az alternatív igazságokkal. Ezek egy részét fizetett emberek végzik, a másik részük pedig olyan emberek, akik abban az állapotban vannak, amikor már mindent megkérdőjeleznek és bármit elfogadnak egyetlen igazságnak. Ez az alternatív igazságok iránti “ébredési” folyamat része és ilyen állapotba tud vinni, de ez része a folyamatnak.